• Misja UNIQUALITY

    Rozwijać Organizację szanując jej Kulturę i Osiągnięcia

  • Misja UNIQUALITY

    Wykorzystywać Niezauważane Możliwości

  • Misja UNIQUALITY

    Odkrywać Potencjały

  • Misja UNIQUALITY

    Wzbogacać Zespoły w Kompetencje

Doświadczenie

Przygotowanie merytoryczne UNIQUALITY opiera się na 20-letnim doświadczeniu pracy w branży spożywczej, włączając 13 lat pracy w międzynarodowym koncernie branży mleczarskiej poprzez zdobywanie wiedzy, współpracę na każdym szczeblu organizacji w dążeniu do realizacji celów firmy, a także rozwój kompetencji managerskich w zarządzaniu zespołami podległymi bezpośrednio oraz w trakcie wdrażania licznych projektów. Dodatkowo ostatnie 7 lat to poszerzanie wiedzy i doświadczenia w różnych obszarach branży spożywczej i opakowaniowej poprzez auditowanie takich standardów jak: BRC Global Standard For Food Safety, BRC Storage and Distribution, HACCP, Dobre Praktyki Produkcyjne, EN 15593, audity prywatnych standardów sieci handlowych, firm spożywczych w zakresie jakości i bezpieczeństwa produktu, a także zapewnienia bezpieczeństwa produktu na etapach projektowania i wdrażania nowych produktów, urządzeń i innych modyfikacji.

Na życzenie, chętnie przedstawię Państwu moje referencje.

Szkolenia, które odbyłam, aby wspierać swój rozwój zawodowy oraz poszerzać nieustannie wiedzę to:

Jakość i Bezpieczeństwo Produktu

  • BRC  Global Standard For Food issue 8 (Conversion course)
  • BRC  Global Standard For Food issue 7 (Conversion course)
  • BRC  Global Standard For Food issue 6: Techniki auditowania i raportowania 
  • BRC Global Standard For Food issue 6: Znajomość i rozumienie wymagań standardu 
  • BRC Storage and Distribution is.3 (Conversion Course)
  • BRC Storage and Distribution is.2
  • BRC Agent and Broker is.2 (Conversion course)
  • BRC agent and Broker is.1
  • IFS Food v. 6 
  • GDP dla przemysłu farmaceutycznego
  • Podyplomowe Studium Zarządzania Jakością – Instytut Organizacji i Zarządzania w Przemyśle ORGMASZ
  • Auditor Wiodący Systemu Zarządzania Jakością wg ISO 9001:2008 (akredytacja IRCA)
  • Doskonalenie wiedzy w zakresie wymagań Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności 
  • Wymagania ISO 22000– System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywnosci
  • Koordynator Food Defense
  • Zintegrowany system Zarządzania ISO 9001 / ISO 14001 
  • Audit wewnętrzny 
  • Auditor wewnętrzny jakości 
  • Auditor wewnętrzny – systemy zarządzania BHP
  • Zintegrowany System Bezpieczeństwa żywności AIB – warsztaty praktyczne 
  • Food Safety Management 
  • Food Safety Design Engineering Packing 
  • Zasady i ekspertyzy procesu mycia Cleaning In Place (CIP)
  • System Ochrony prze szkodnikami w przemyśle spożywczym – PFPC
  • Ochrona obiektów przemysłu spożywczego przed szkodnikami zgodna z wymaganiami HACCP 
  • Higiena i zapewnienie bezpieczeństwa zdrowotnego produkcji żywności 
  • Kurs HACCP w zakładach przemysłu spożywczych i gastronomicznych 
  • Prognozowanie Mikrobiologiczne 
  • Współczesne zagrożenia mikrobiologiczne w żywności na wszystkich etapach produkcji obrotu wg koncepcji „Od Hodowli do gotowego produktu” 
  • Miejsce i znaczenie dezynsekcji i deratyzacji w systemie HACCP 
  • Monitoring jakości mikrobiologicznej wody oraz zagadnienia związane ze sterowaniem jakością badań 
  • Milky Way – Droga mleczna
Zarządzanie
  • Przywództwo Sytuacyjne SL II – Blanchard International Group 
  • People Leadership 
  • Danone Leadership College 
  • Przywództwo 21 
  • Zarządzanie Emocjami 
  • OPM – Organization Performance Model 
  • Vademecum – program indywidualnego rozwoju pracowników: Jak   prowadzić rozmowy oceniające 
  • Menedżer Przyszłości: Lider w każdym z nas. Podstawowe zasady efektywnego menedżera 
  • Menedżer Przyszłości: Umiejętność skutecznego porozumiewania się 
  • Menedżer Przyszłości: Budowanie i konsolidacja zespołu, Coaching –kształtowanie optymalnej efektywności zawodowej, Określenie standardów efektywności zawodowej, Prowadzenie rozmowy okresowej
  • Discovery Insights 
Inne szkolenia
  • Lean Management 
  • Warsztaty Factory Driving System 
  • Problem solving & decision making workshop 
  • Kreatywne techniki rozwiązywania problemów 
  • Why-Why analysis 
  • Szkolenie biznesowe „Sequoia II” 
  • Manage Quality 
  • Narzędzia Zarządzania Jakością 
  • Zarządzanie systemem bezpieczeństwa WISE w fabryce 
  • Techniki prezentacji 
  • Train the trainer
  • Negocjacje z klientem wewnętrznym i zewnętrznym 
  • Techniki negocjacji II 
  • Jak sprzedać pomysł 
  • Kurs z zakresu I pomocy przedlekarskiej 
  • Kurs pierwszej pomocy: teoretyczne i praktyczne szkolenie 
Najbliższe szkolenia
  • 26/03/2020 - 27/03/2020
    I. Root Cause Analysis w Procesowym Zarządzaniu Niezgodnościami & Incydentami
  • 11/06/2020 - 12/06/2020
    II. JAKOŚĆ I EFEKTYWNOŚĆ wg POTRZEB KLIENTA
  • 18/06/2020 - 19/06/2020
    III. ROLA JAKOŚCI w REALIZACJI CELÓW BIZNESOWYCH
Skontaktuj się